Kísérleti épületünkben a megújuló energiák újszerű épületszerkezetekben történő tárolását biztosítjuk, ezek fejlesztésén dolgozunk, amihez elnyertük az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatását is. A 2023-ban befejeződő kutatás-fejlesztés eredményeként az ismert hőtermelő berendezéssel előállított hőenergiát a még komfortosabbá tett épületszerkezetekkel még gazdaságosabb üzemeltetés biztosítható. A bemutató házként is funkcionáló épület, mely telephelyünkön készül, egyeztetett időpontban látogatható. Az M4  autópálya mellett, Monor közelében, a repülőtértől 15 perc alatt elérhető.

Másik induló fejlesztésünk ipari és tudományos kutató partnereinkkel nem csak a fent leírt hőtárolási képesség jelentősen fokozott képességét célozza, hanem a környezeti energiás hőtermelés újszerű megoldásait alkalmazza.

Az ÉMI Nemzeti Mintaházpark és Látogatóközpont 2023-ban Szentendrén nyíló bemutató területén 12 mintaház épül, melyek közt az egyiket a Nebraska Építési Iroda tervezte és cégünk, a Nebraska-Ház Kft. elnyerte a felépítés jogát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük