Cégismertető

Nebraska Építési Iroda

A Nebraska Építési Iroda 1990-ben készítette első favázas épületét. 1994 óta a Nebraska-ház Építési Kft. több mint 200 egyedileg tervezett családi házat, nyaralót, szállodát, fitness-termet és kereskedelmi épületet épített. A technológiai fejlesztések az üzemi előregyártás magas fokával biztosítják az épületek rövid helyszíni szerelési idejét – a családi házak fal- és tetőszerkezete 2-3 nap alatt elkészül a helyszínen – Ezzel a további technológiai és belsőépítészeti szerelések időjárástól védett körülmények között készülnek. Az építési rendszer különböző fal- és födémszerkezetei ÉMI minősítéssel rendelkeznek.

 

A garantált áras szerződési rendszer az építtető biztonságát szolgálja, a megbízhatóságot az ÉME-tanúsítvány és a MAKÉSZ védjegy szavatolja. A Nebraska-ház Építési Kft. célja az ügyfelek teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

 

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a megrendelők számtalan építőanyag közül választhatnak az épületek homlokzati és belső felületképzésénél. 

Készültségi fokok

A NEBRASKA lakóház FÉLKÉSZ állapota egy magasabb szintű készültséget jelent, mint a hagyományos építési mód estében:

KULCSRAKÉSZ építés tételes költségvetés alapján:

Nebraska építési iroda

Nebraska Építési Iroda

Bővebben az Irodáról

Nebraska építési iroda

Megújuló energia, hőtárolás

Kísérleti épületünkben a megújuló energiák újszerű épületszerkezetekben történő tárolását biztosítjuk, ezek fejlesztésén dolgozunk, amihez elnyertük az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatását is.

Bővebben
Nebraska építési iroda

Filozófia

A fát, mint építőanyagot az ember azóta használja, mióta hajlékot készít magának. Az évezredekkel korábbi épületekből csak a kőfalak és oszlopok maradtak ránk, de tudjuk például, hogy a görög templomok és más épületek lefedésére fagerendát...

Bővebben
Nebraska építési iroda

Garancia a minőségre

A Nebraska-ház Építési Kft. tagja az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetség (ÉVOSZ) Könnyűszerkezetépítő Tagozatának.

Bővebben

Vélemények

Ügyfeleink mondták

Sajtómegjelenések

Itt találkozhattál velünk