Építési Rendszer

Technológia

A Nebraska Építési rendszer a folyamatos fejlesztésekkel a mai követelményekhez és igényekhez alkalmazkodik. Építtetőink választhatnak többféle, az előírásoknak megfelelő fal- és födémszerkezet közül. A szerkezetek rendkívül jó hőszigetelése alacsony fűtési költséget eredményez.

Friss fejlesztésünk a passzív ház előírásait kielégítő természetes, környezetbarát anyagok használatával készülő, a fűtő-hűtő energiát tároló szerkezetű lakóház. A hozzáértő tervezéssel megvalósuló épület magas használati értéket és fenntartható működést biztosít az építőanyag gyártástól kezdődően a teljes életciklusra.

Az épületek favázas szerkezete vegyszer nélkül kártevő-mentesített anyagból, a gyártmánytervek alapján CNC-vezérlésű famegmunkáló gépeken készül. A csapos kötésekkel, merevítésekkel és csavaros rögzítésekkel készülő szerkezet nagy szilárdságot és földrengésállóságot biztosít. Az épületek hőszigetelésére a funkciónak és az építtető választásának megfelelően polisztirol, üveg-ásványgyapot, vagy cellulózszigetelést alkalmazunk.

A homlokzatképzés anyagválasztási lehetőségei:

Nebraska építési iroda
Nebraska építési iroda

A rendszer előnyei

Energia-takarékos épületeket építünk, mely több minőségi szintben akár a teljes függetlenséget biztosítja Önnek.

Mi megvalósítjuk az Ön kényelmes és olcsón fenntartható otthonát. Könnyűszerkezetes technológiánkkal energia-takarékos A vagy alacsony energia-igényű A+ épületet építünk. Természetbarát szigetelő anyagok és különleges falkonstrukciók kialakításával kiváló hang- és hőszigetelést, hőkapacitást, alacsony energiaigényt érünk el. Megújuló energiát alkalmazó szellőző- és fűtőrendszer biztosítja a passzív-ház tulajdonságokat.

Az igény esetén külső burkolatként készülő szilárd tégla-, vagy kőfal fokozott mechanikai védelmet, hangszigetelést és időjárás-állóságot biztosít.

- Az Ön otthonát az igényének és az építési helyszín adottságainak megfelelő technológiával tervezzük és építjük meg.

- Építünk nagyobb belmagasságú, sokszög, vagy íves alaprajzú és szinteltolásos épületet is.

- Nehezen megközelíthető, vagy fákkal sűrűn benőtt telken is vállaljuk otthona megépítését a zöld környezet megóvásával.

- Az igényes építészeti megoldásokat az építési módban járatos tervezőink garantálják és megvalósult épületeink bizonyítják.

- Fokozott nyári hővédelmet biztosítunk az opcionálisan rendelhető külső burkolótégla fallal.

Szolgáltatásaink áttekintése:

Műszaki adatok